Полтавська облрада збереться на позачергову сесію через розміщення евакуйованих з Китаю осіб

Поділитися
Полтавська облрада збереться на позачергову сесію через розміщення евакуйованих з Китаю осіб Літак з евакуйованими громадянами приземлився в Харкові опівдні © Володимир Зеленський / Facebook
У Нових Санжарах група місцевих мешканців виступає проти розміщення евакуйованих у медцентрі в селищі.

Пленарне засідання позачергової сесії Полтавської обласної ради відбудеться у п'ятницю, 21 лютого, повідомив голова облради Олександр Біленький на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Завтра на 10:00 скликаю позачергову сесію Полтавської обласної ради щодо ситуації у Нових Санжарах. Очікуємо керівництво МОЗу та інші компетентні служби, керівників та депутатів громади. Потрібно унеможливити будь-які прояви дестабілізації ситуації в області та поінформувати людей!", - зазначив посадовець.

При цьому у коментарі до свого посту Біленький додав, що "місцеву владу особливо ніхто не повідомляв про таке рішення, навіть директора департаменту охорони здоров‘я".

Читайте також: Евакуйовані з Уханя громадяни зійшли з літака

Згідно з даними Flightradar, літак з евакуйованими громадянами приземлився в Харкові об 11:52. З першої спроби здійснити посадку в Харківському аеропорту не вдалося через погані погодні умови. Тому спочатку борт приземлився в Борисполі для дозаправки.

Пасажирів літака повинні розмістити в закритому медзакладі Нацгвардії у Нових Санжарах Полтавської області. Однак місцеві жителі виступили проти цього і ще вранці на знак протесту перекрили дорогу міжрегіонального значення. При спробі розблокувати трасу сталася сутичка між правоохоронцями та протестувальниками.

Президент Володимир Зеленський присоромив українців за таке ставлення до евакуйованих громадян.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі