Понад 40 людей претендують на посаду голови податкової служби

Поділитися
Понад 40 людей претендують на посаду голови податкової служби Немчинов спростував звинувачення в спробі уряду призначити "потрібних" людей
Незважаючи на прискорену процедуру призначення, кандидату доведеться пройти багатоступеневу перевірку.

За словами міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова, за короткий час, відведений для подання заявок на посаду голови Державної податкової служби, в уряд надійшло 43 пропозиції від кандидатів.

"Неможливо призначити (керівників – ред.) за один день, як би міністр цього не хотів. Ще буде співбесіда, ще буде, як я вже сказав, передкваліфікація, тобто повинен відповідати наявності сертифікатів - з іноземної мови, досвіду і т. д. А після цього, якщо людина буде не системний, буде ще спецперевірка. Ну неможливо все це зробити в один день на посаду державної служби категорії А", - розповів Немчинов в ефірі телепередачі "Свобода слова" на каналі ICTV.

На засіданні 24 квітня уряд відправив у відставку голову митної служби Максима Нефьодова і голову податкової служби Сергія Верланова. Нові голови відомств будуть призначені за прискореною процедурою. Представництва США і Європейського союзу закликали український уряд "дотримуватися чесних і конкурентних процедур" під час призначення нових керівників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі