Порошенко вкотре не з'явився на добит у ДБР

Поділитися
Порошенко вкотре не з'явився на добит у ДБР
За словами адвоката, Порошенко з'явиться на допит у п'ятницю, 24 січня.

Колишній президент України Петро Порошенко не з'явився на допит у Державне бюро розслідувань та не повідомив про причини своєї неявки, заявив слідчий ДБР Олег Корецький під час брифінгу у вівторок, 21 січня.

Зазначається, що ДБР оголосило про примусовий привід п'ятого президента України Петра Порошенка на допит.

"Йому так само було наголошено про необхідність явки сьогодні о 10:30 для допиту в якості свідка. Однак він без поважних причин, не повідомляючи про будь-які причини, не з'явився сьогодні на допит. Відповідно слідчими на даний час готуються матеріали для виконання примусового приводу Порошенка", - сказав Корецький.

Адвокат Порошенка Ігор Головань зазначив, що неявка 5-го президента України пов'язана з відсутністю офіційної повістки на ці дати.

За його словами, Порошенко з'явиться на допит у п'ятницю, 24 січня.

Раніше в ДБР повідомили, що Порошенко проігнорував 27 викликів на допити. Однак після публічного виклику на допити, які повинні відбутися 21 та 24 січня 2020 року, екс-президент скасував поїздку в Давос.

Держбюро розслідувань розслідує понад 13 кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. Раніше адвокат Порошенка зазначав, що його клієнт проходить як свідок у двох справах, в інших – у нього немає процесуального статусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі