Постраждалі у таборі "Вікторія" вимагають моральної компенсації

Поділитися
Постраждалі у таборі "Вікторія" вимагають моральної компенсації Потерпілі оцінили суму збитку в 4 млн грн © UAHotels
37 осіб подали позов в суд про стягнення 4 мільйонів гривень.

ППостраждалі від пожежі, яка сталася у 2017 році в таборі "Вікторія" вимагають компенсацію за моральну шкоду. Про це повідомив Центр правового моніторингу "Гідність" на своєму сайті.

Інтереси 37 потерпілих представляв адвокат Микола Стоянов, який передав справу до суду. З Одеської міської ради учасники інциденту збираються стягнути майже 4 мільйони гривень.

"Загальна сума збитку становить 3,9 мільйона гривень. Ці кошти постраждалі учасники танцювального ансамблю Адель і їх батьки мають намір стягнути з Одеської міськради, департаменту науки і освіти, а також колишнього директора табору Петроса Саркісяна", - йдеться в повідомленні.

Співробітник міськради Віталій Юраш заявив, що влада міста вже направляла матеріальну допомогу сім'ям загиблих при пожежі і додав, що Саркісян не є посадовою особою, тому рада міста не причетна до інциденту в таборі.

Крім того, в суд подадуть позов ще три родини, чиї діти загинули в результаті інциденту в "Вікторії". Адвокат сімей Оксана Муравська повідомила, що вже займається підготовкою всіх необхідних документів.

Раніше повідомлялося про те, що одеський дитячий табір "Вікторія", де у вересні 2017 року сталася трагедія – у пожежі загинули три дівчинки – 9 серпня прийняв першу з моменту пожежі зміну відпочиваючих дітей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі