Потрійна ДТП на Миколаївщині: двоє загиблих і четверо постраждалих

Поділитися
Потрійна ДТП на Миколаївщині: двоє загиблих і четверо постраждалих У ДТП загинули дві жінки і постраждала малолітня дівчинка © ukrinform.ua
На трасі "Одеса – Мелітополь - Новоазовськ" зіткнулися "Шевроле" і дві "Тойоти".

Дві людини загинули і ще четверо, включаючи малолітнью дитину, отримали травми в результаті лобового зіткнення трьох автомобілів у Миколаївській області. Смертельна ДТП сталася на автодорозі "Одеса – Мелітополь - Новоазовськ" близько 20:15 неділі, 15 серпня, повідомляє прес-служба обласної поліції.

За попередньою інформацією, 44-річний водій автомобіля Chevrolet Evanda не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і врізався в два автомобіля Toyota Corolla, якими керували мешканці Миколаєва 43-х і 55-ти років.

44-річна та 34-річна жінки - пасажирки Chevrolet від отриманих травм померли на місці. Водія, його 18-річного сина і малолітню дочку, а також 33-річного пасажира госпіталізували.

Водії автомобілів Toyota не постраждали.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Щорічно в автомобільних аваріях в Україні гинуть тисячі людей. Причинами ДТП експерти називають поганий стан доріг і дорожньої інфраструктури, а також нехтування правилами дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

Тільки в 2016 році на дорогах України загинули більше 4,5 тисяч людей. Три чверті з них – чоловіки, переважно, працездатного віку.

Докладніше читайте в статті Наталії Рингач "Ціна втрат, яким можна запобігти. ДТП в Україні" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі