Пожежа в "Токіо Стар": суд призначив власнику готелю 53 млн гривень застави

Поділитися
Пожежа в "Токіо Стар": суд призначив власнику готелю 53 млн гривень застави © Телеканал «24»
Якщо заставу за Вадима Черного не внесуть, він залишиться у СІЗО до 13 грудня.

Київський районний суд Одеси призначив власнику готелю "Токіо Стар" Вадиму Черному заставу в розмірі 53 млн 87 тисяч 760 гривень, повідомляє "Думська". У серпні внаслідок пожежі в готелі загинули дев'ять людей.

Слідчий суддя Вадим Іванчук відмовився задовольнити клопотання журналістів, громадських діячів та головного рабина Одеси Авроома Вольфа, і відпустити обвинуваченого на поруки.

При цьому Іванчук частково задовольнив клопотання прокурорів: якщо заставу за Черного не внесуть, він залишиться у СІЗО до 13 грудня.

Адвокат обвинуваченого Дмитро Ягунов оскаржуватиме це рішення суду. Він вважає, що своїм рішенням суд "ніби продемонстрував, хто більше винен, а хто менше". Адже раніше під домашній арешт відпустили адміністратора "Токіо Стар" Ірину Паровик.

Нагадаємо, пожежа в готелі "Токіо Стар" в Одесі сталася у ніч на 17 серпня, загинули дев'ять гостей готелю. Після трагедії Київський райсуд Одеси заарештував власника готелю Вадима Чорного на 60 діб без права внесення застави.

Прокуратура Одеської області також повідомила про підозру співвласнику готелю та ниці співробітників за статтею про порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі