Прем'єр-міністр Узбекистану потрапив у ДТП - ЗМІ

Поділитися
Прем'єр-міністр Узбекистану потрапив у ДТП - ЗМІ Аріпов і його заступник госпіталізовані після автомобільної аварії © Wikimedia commons
В урядовий кортеж в'їхав мікроавтобус.

Прем'єр-міністр Узбекистану Абдулла Аріпов госпіталізований після ДТП, передає "Радіо Свобода" з посиланням на власні джерела в Міністерстві внутрішніх справ республіки.

Повідомляється, що аварія сталася на дорозі Бекабад-Ташкент вранці понеділка, 20 серпня. У МВС стверджують, що серйозних травм у голови уряду немає.

Узбецьке видання Газета.uz повідомляє, що водій мікроавтобуса Damas не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль урядового кортежу. Водії обох автомобілів постраждали.

Крім водіїв і прем'єр-міністра травми отримав заступник глави уряду Алішер Султанов. За даними видання, він постраждав серйозно.

Як повідомлялося, 19 серпня в Сумах автомобіль патрульної поліції після удару в бік вилетів на тротуар, скоїв наїзд на пішоходів і перекинувся.

За попередніми даними, автомобіль Audi A4, що рухався на зелене світло світлофора, не пропустив патрульний екіпаж, що їхав на виклик з включеною сиреною і світловими сигналами синього і червоного кольору.

Під час ДТП постраждали семеро осіб, в тому числі співробітниця патрульної поліції, яку рятувальникам довелося витягати з службового автомобіля за допомогою спецобладнання. Стан двох постраждалих медики оцінюють як важкий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі