Прихильники Саакашвілі зводять барикаду на вулиці Трьохсвятительській

Поділитися
Прихильники Саакашвілі зводять барикаду на вулиці Трьохсвятительській Активісти почали викорчовувати бруківку © відкриті джерела
Протистояння біля мікроавтобуса, в якому знаходиться політик, триває.

Прихильники лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі продовжують блокувати в центрі Києва кортеж правоохоронців, в якому знаходиться затриманий політик, і силою намагаються відтіснити правоохоронців від автомобілів.

У ході триваючого протистояння активісти почали викорчовувати бруківку, а також скидати на дорозі до купи сміттєві баки та інше сміття, створюючи барикаду, передає кореспондент "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що правоохоронці спробували відтіснити присутніх прихильників політика від кортежу. Їм це частково вдалося, але юрба прорвала колону правоохоронців, в результаті чого виникла бійка. Відносно співробітників правоохоронних органів була застосована фізична сила, пише агентство.

Згодом силовикам вдалося зімкнути ряди, проте блокування їхніх машин триває. Тим часом прихильники Саакашвілі почали кидати порожні скляні пляшки і камені.

Повідомляється також, що через деякий час з боку Володимирської гірки прибула ще одна колона силовиків, яка почала оточувати активістів, які блокують автомобілі.

Протистояння біля мікроавтобуса, в якому знаходиться Саакашвілі, триває.

Нагадаємо, у неділю, 3 грудня у столиці пройшов ініційований лідером партії "Рух нових сил" Михеілом Саакашвілі "Марш за імпічмент".

У вівторок, 5 грудня, до екс-голови Одеської ОДА Михеіла Саакашвілі прийшли з обшуками правоохоронці.

Пізніше політика затримали на даху будинку, на вулиці Костьольній. Його підозрюють у сприянні учасникам злочинної організації та підтримки злочинної діяльності. Після затримання політика посадили в машину і відвезли. Прихильники Саакашвілі заблокували його автомобіль на вулиці Трьохсвятительській.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі