Прокуратура перекваліфікувала справу про зґвалтування у Врадіївці в замах на вбивство

Поділитися
Прокуратура перекваліфікувала справу про зґвалтування у Врадіївці в замах на вбивство Ірина Крашкова © facebook.com/Vitaliy.Klychko
Дії перекваліфіковано з ч. 1 ст. 121 КК України на 2 ч. ст. 15 п.п. 4, 6, 9, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Підозрюваним інкримінується вчинення замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб.

Підозрюваним у скоєнні злочинів щодо жительки смт Врадіївка Ірини Крашкової оголошено про підозру в скоєнні замаху на вбивство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської обл.

Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, сьогодні, 5 серпня підозрюваним вручено повідомлення про нову підозру, зокрема їхні дії перекваліфіковано з ч. 1 ст. 121 КК України на 2 ч. ст. 15 п.п. 4, 6, 9, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме вони підозрюються у скоєнні замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб.

"Крім того, підозрюваному Р. інкримінується скоєння розбійного нападу, а Д. і П. - вчинення зґвалтування, розбійного нападу, а також низки службових злочинів", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягли в свою машину, жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка упізнала гвалтівників і дала проти них показання.

Двоє з них виявилися співробітниками Врадіївського РВВС - лейтенант міліції Дмитро Поліщук і старший лейтенант міліції Євген Дрижак.

У ніч з 1 на 2 липня жителі Врадіївки, обурені зґвалтуванням односельчанки, штурмували райвідділ міліції. Вони зламали ворота, закидали адмінбудинок камінням і побили скло.

Після скандалу у Врадіївці обласна прокуратура взялася за перевірку злочинів минулих років, скоєних у цьому районі. Ініційовано додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВВС при розкритті кримінальних проваджень, у першу чергу - умисних вбивств і зґвалтувань.

За даними прокуратури, протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району було здійснено чотири умисних вбивства: три - в 2011 році, один - у 2012-му. Серед зазначених чотирьох вбивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини. !zn

Читайте також:

Врадіївських міліціонерів-садистів звинуватили ще в одному злочині

Адвокат одного з "врадіївських ґвалтівників" знайшов докази невинуватості свого підзахисного

Жертва "врадіївських ґвалтівників" впізнала трьох підозрюваних

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі