Прокуратура повідомила про підозру головному архітектору Києво-Святошинської адміністрації

Поділитися
Прокуратура повідомила про підозру головному архітектору Києво-Святошинської адміністрації © rbc.ua
Чиновник підробив документи у плані території житлового масиву.

Завідувачу сектору містобудування та архітектури – головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації повідомили про підозру. Йому інкримінують підроблення офіційних документів, повідомили у прокуратурі Київської області.

Чиновник, самовільно змінив інформацію у плані житлово масиву в с.Святопетрівське. Тепер йому висувають обвинувачення за ч. 1 ст. 366 КК України, тобто складання, видачу службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу.

"Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, склала та видала завдання щодо внесення змін до "Детального плану території житлового масиву в с. Петрівське" (на даний час - с. Святопетрівське), у яке внесла завідомо неправдиві відомості", - йдеться в повідомленні прокуратури.

У разі доведення вини головного архітектора, йому загрожує покарання у виді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі, процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Києво-Святошинською місцевою прокуратурою.

Раніше повідомлялось, що колишнього головного архітектора Києва підозрюють у завданні збитків понад 9 млн гривень. Посадовець збудував паркінг на місті шкільного басейну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі