Протест проти концертів російських виконавців: київський клуб закидали димовими шашками й облили фарбою

Поділитися
Протест проти концертів російських виконавців: київський клуб закидали димовими шашками й облили фарбою Очевидець зняв відео заворушень біля клубу
До Голосіївського відділку поліції доставили 11 осіб.

Близько 40 осіб у середу, 10 квітня, провели біля будівлі одного з київських клубів протестну акцію проти концертів російських виконавців. За даними поліції, молоді люди кидали в бік клубу димові шашки та вибухові пакети, банки з червоною фарбою, а також розмалювали фасад будівлі.

До Голосіївського відділку поліції доставили 11 осіб. На трьох з них склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство. Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене групою осіб), повідомляє прес-служба столичної поліції.

Депутат Львівської обласної ради Ігор Зінкевич опублікував на своїй сторінці відео масової бійки. За його словами, воно було знято біля клубу StereoPlaza в Києві в середу.

Інформацію про заворушення біля цього клубу також підтверджує "Громадське".

Нагадаємо, 14 лютого в центрі української столиці побилися фанати київського "Динамо" і німецького "Айнтрахту" . З боку ультрас "Динамо" було 42 учасники конфлікту, з боку німецького клубу – 70-80 осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі