Рада продовжить розглядати законопроєкт про ринок землі: онлайн

Поділитися
Рада продовжить розглядати законопроєкт про ринок землі: онлайн
Також депутати планують ухвалити законопроєкт про головнокомандувача Збройних сил.

Під час пленарного засідання, 18 лютого, Верховна Рада планує повернутися до розгляду законопроєкту №2178-10 про впровадження в Україні ринку землі. Зазначимо, що на даний момент із 4018 поправок народні депутати розглянули лише 216.

Окрім того, парламентарі планують включити до порядку денного та ухвалити рішення щодо двох законопроєктів № 3003 щодо допуску в Україну іноземних військових для участі в багатонаціональних навчаннях та № 3015 "Про внесення змін до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних Сил України, Генерального штабу Збройних Сил України, видів і окремих родів військ (сил)".

Окрім того, у другому читанні планують ухвалити проєкт закону №2500 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Як повідомлялося, на цьому тижні Верховна Рада має заслухати звіт Кабінету міністрів. Заслухати уряд планують 21 лютого, замість "години запитань до уряду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі