РФ починає нову хвилю примусової паспортизації в ОРДЛО – розвідка

Поділитися
РФ починає нову хвилю примусової паспортизації в ОРДЛО – розвідка
Після карантину командування окупантів відновлює процедуру видачі російських паспортів.

Російські окупанти з липня планують відновити примусову паспортизацію жителів ОРДЛО, повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

За його словами, з липня жителів ОРДЛО будуть організовано возити в відділи з питань міграції МВС РФ у Ростовській області з метою примусової паспортизації.

"Командування російських окупаційних військ відновлює заходи щодо примусової паспортизації особового складу 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК. Зокрема, командири з'єднань і частин окупантів уточнюють дані про наявність паспортів РФ у найманців з числа місцевих жителів і членів їх сімей та інформацію щодо надання ними документів для отримання російського громадянства", - зазначив спікер.

Нагадаємо, що РФ повідомила про рішення забезпечити голосування жителів окупованих територій Донбасу з незаконно виданими паспортами громадянина РФ на російському референдум про зміни до Конституції.

У квітні Росія спростила прийом громадянства для українців. Також в РФ прийняли закон про запровадження пільгових умов прийому в російське громадянство для мешканців так званих "ДНР" і "ЛНР" зі скасуванням мита.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі