Росія екстрадувала в Україну кікбоксера Оленчика

Поділитися
Росія екстрадувала в Україну кікбоксера Оленчика Процес повернення Оленчика тривав з початку року
Росія екстрадувала в Україну майстра бойових мистецтв Вадима Оленчика.

Росія екстрадувала в Україну майстра бойових мистецтв Вадима Оленчика, якого підозрюють у вбивстві. Суд заарештував його на 2 місяці. Про це заявила прес-секретар прокуратури Києва Надії Максимець, повідомляє "Українська правда".

За словами Маскимець, процес повернення Оленчика тривав з початку року. 15 лютого 2019 року ГПУ направила в РФ запит про видачу підозрюваного для притягнення його до кримінальної відповідальності. 2 серпня цей запит був задоволений.

З тих пір тривав процес екстрадиції, який завершився минулого тижня.

"На сьогоднішній день Солом'янський районний суд столиці задоволений клопотанням Київської місцевої прокуратури №9 про взяття його під варту терміном на 60 днів без права на заставу", - заявила прес-секретар столичної прокуратури.

Вона також додала, що підозрюваний не визнає своєї вини в інкримінованому злочині, але проведеними слідчими діями та експертизами підтверджується його причетність до цього злочину.

Раніше повідомлялося про те, що у Кропивницькому біля СІЗО №6 невідомі вбили з вогнепальної зброї адвоката Олександра Іванова, ще один чоловік був поранений. Попередня кваліфікація події за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі