Російські окупанти провели танкові стрільби в Криму

Поділитися
Російські окупанти провели танкові стрільби в Криму Окупанти вивели на полігони в Криму 40 одиниць бронетехніки © Wikimedia commons
Берегова охорона і морська піхота Збройних сил РФ проводить навчання з бойовими стрільбами на анексованому півострові.

Російські окупаційні війська проводять аннексованому Криму навчання, в яких задіяні танки. Навчання підрозділів берегової охорони та морської піхоти Чорноморського флоту Збройних сил РФ проходять на полігоні "Опук", "Ангарський" і "Козачий", повідомило Міноборони РФ у середу, 8 квітня.

Навчаннями передбачені контрольні стрільби з озброєння танків Т-72Б3 і бронетранспортерів БТР-82А. Згідно з повідомленням російського військового відомства, на полігони вивели 40 одиниць бронетехніки.

Повідомляється, що російські танкісти вже провели нічні стрільби на окупованому півострові.

Морські піхотинці виконували нормативи зі стрільби з автоматів АК-74 та ручних протитанкових гранатометів РПГ-7В.

Як повідомлялося, держава-окупант планують цієї весни призвати понад 3 тисяч кримчан на строкову службу в російській армії. Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест проти таких дій Росії.

Призов Росією мешканців анексованого Криму грубо порушує міжнародне гуманітарне право, яке забороняє РФ, як державі-агресору, змушувати осіб які перебувають під захистом, служити в її або допоміжних збройних силах. У МЗС також зазначили, що в умовах пандемії коронавірусу, який до того ж швидко поширюється, оголошення так званого "весняного призову" виглядає особливо брутальним.

Зазначимо, що через публікацію матеріалів про незаконний призов жителів анексованого Криму до російської армії влада РФ восени 2018 року закрила доступ до сайту ZN.UA на території півострову та в Росії. Загалом у Криму заблоковано доступ щонайменше до 25 українських сайтів. 5 квітня окупанти розширили перелік недоступних сайтів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі