Розбірки у Броварах: 20 стрільців взяли під варту

Поділитися
Розбірки у Броварах: 20 стрільців взяли під варту 1 червня суд розгляне ще одну справу © МВС України
За словами Авакова, ще двом особам оголошено підозру заочно.

За станом на ранок 1 червня, двадцять учасників перестрілки, яка відбулася 29 травня під Києвом у місті Бровари, взяли під варту, повідомив міністр МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Отже, на зараз 20 фігурантам справи про стрілянину в Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу розглядатиме суд у 10:00, - повідомив Аваков.

Він зазначив, що ще двом особам оголошено підозру заочно - до затримання.

"На черзі - організатори злочину. Слідство триває!", – підсумував Він.

Читайте також: Виручка перевізників у Броварах становить від 600 тисяч на день – Геращенко

Нагадаємо, що вранці 29 травня в спальному районі міста Бровари відбулося масове зіткнення із застосуванням вогнепальної зброї. Три людини постраждали, в тому числі, двоє отримали вогнепальні поранення.

В перестрілці брали участь близько 100 осіб. По гарячих слідах поліція затримала 28 підозрюваних. Для 21 з них прокуратура просила арешт без права застави.

Правоохоронці кваліфікували дії учасників перестрілки як хуліганство із застосуванням зброї, незаконне поводження зі зброєю, умисне пошкодження майна, а також як замах на вбивство.

Поліцейські встановили, що причиною конфлікту стало розподіл пасажиропотоку між компаніями маршрутників. Детальніше читайте у матеріалі ZN.UA "План-перехоплення, близько сотні правопорушників, три кримінальні справи: головне про перестрілку в Броварах".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі