Рятувальники попередили про нові паводки: затопить села і дороги

Поділитися
Рятувальники попередили про нові паводки: затопить села і дороги 24 липня очікується вихід із берегово річки Прут © МВС України
Лихо очікують під Чернівцями на річці Прут.

У середу, 24 червня, на річці Прут біля Чернівців очікується проходження максимального рівня води високого дощового паводку висотою 680-730 см над нулем поста, максимальною витратою води в межах 2320-2690 кубометрів в секунду, повідомляє прес-служба ДСНС.

Рятувальники попереджають про затоплення мінімум 8 населених пунктів в цьому регіоні (Маршинці, Тарасівці, Магала, Костичане, Припруття, Бояни, Зелений Гай, Ванчиківці Новоселицького району).

Крім того, під водою можуть опинитися сільськогосподарські угіддя Новоселицького, Герцаївського та Кіцманського районів, блоки сигналізації військової частини села Мамалига Новоселицького району) та частину дороги та ринку Добробут, а також Калинівського ринку в Чернівцях.

Читайте також: Amnesty International: у світі зареєстровано найменшу кількість страт за останні десять років

Нагадаємо, в Івано-Франківській області 20 та 21 червня пройшли зливові дощі з градом, з-за чого в гірських річках піднявся рівень води. Це призвело до пошкоджень низки інфраструктурних об'єктів. Села Бистрець, Дземброня, Шибене і Зелене були повністю відрізані від цивілізації. Також пошкоджені дороги на ділянках шляху між населеними пунктами Гринява – Грамотне, Красноїлля – Перехресне, Верхній Ясенів – Голови, Довгопілля – Кохан, Розтоки – Барвінків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі