Самогубство депутата на Полтавщині: колеги загиблого розповіли про подробиці

Поділитися
Самогубство депутата на Полтавщині: колеги загиблого розповіли про подробиці Петренко розрядив собі в голову мисливську рушницю © відкриті джерела
За однією з версій, депутат застрелився через негаразди у сімейному житті.

Самогубство члена політичної партії "Батьківщина", депутата Шишацької райради Полтавської області Володимира Петренка, могло статисячерез сімейні негаразди або загальну депресію, повідомляє "Сьогодні" із посиланням на колег народного обранця.

Так, у день смерті Володимир Петренко серйозно посварився із дружиною – причому вже не в перший раз.

"Офіційну інформацію озвучить виключно слідство, але неофіційно у райцентрі кажуть, що він вистрілив у себе через те, що не виходив діалог з дружиною. Самогубство сталося майже що на її очах. Він схопив рушницю і вистрілив у себе, дружина начебто встигла відвернутися", – на умовах анонімності пояснила одна з колег Володимира Петренка.

Інформацію підтвердила ще одна колега загиблого, депутат Наталія Чуб. При цьому вона також припустила, що Петренко міг застрелитися через те, що був у депресії, оскільки "не знайшов себе у житті".

"Знаю, що тиждень тому до їхнього будинку вже приїжджала поліція. Виклик був пов'язаний із домашнім насильством. Володимир Петренко на цей раз приставив рушницю до свого горла і вистрілив. Це могло статися у якійсь мірі ще й через те, що він не знайшов себе у житті", – розповіла вона.

Прес-секретар Національної поліції Полтавській області Роман Гришин, коментуючи розслідування смерті Петренка, уточнив, що виробництво розпочато за статтею "Умисне вбивство" із позначкою "Самогубство".

Нагадаємо, у селищі Шишаки Полтавської області у понеділок, 21 жовтня, застрелився з мисливської рушниці чоловік. Загиблий був депутатом Шишацької райради від партії "Батьківщина", його звали Володимир Петренко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі