СБУ припинила діяльність 300 інтернет-сайтів

Поділитися
СБУ припинила діяльність 300 інтернет-сайтів Повідомляється, що дані ресурси «Росія використовувала для ведення гібридної війни проти України»
Повідомляється, що ресурси поширювали матеріали деструктивного змісту на аудиторію понад 10 млн користувачів Інтернету.

З початку року департамент контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ заблокував доступ до більш ніж 300 інтернет-ресурсів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Повідомляється, що дані ресурси "Росія використовувала для ведення гібридної війни проти України". Також повідомляється, що здійснені "заходи превентивного впливу" відносно 220 адміністраторів інтернет-спільнот, які розповсюджували у мережі матеріали деструктивного змісту на аудиторію понад 10 млн користувачів Інтернету.

У прес-центрі заявили, що СБУ розслідує 83 кримінальні провадження щодо власників та адміністраторів спільнот "антиукраїнського спрямування", які "свідомо поширювали заклики до повалення конституційного ладу і державної влади, масових заворушень та іншим протиправним діям".

Раніше повідомлялося, що РФ намагалася вплинути на американські вибори 2016 року через афроамериканців. РФ більше втручалася в американські вибори через Instagram, ніж Facebook.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі