"Щоденні дані повернулися до зростання" — в Італії після послаблення карантину новий спалах COVID-19

Поділитися
"Щоденні дані повернулися до зростання" — в Італії після послаблення карантину новий спалах COVID-19 3 травня в країні розпочали виходити з карантину © Ilmessaggero
15 червня в країні набув чинності фінішний пакет послаблень.

В Італії після поступового пом'якшення карантинних обмежень зафіксували новий спалах коронавірусу. Вчора кількість нових інфікованих за добу дорівнювала 210 випадкам, та вже сьогодні зареєстровано 329 заражених. Про це повідомляє агентство ANSA.

"Щоденні дані щодо поширення коронавірусної хвороби в Італії повернулися до зростання, зі збільшенням в 329 випадків в порівнянні з вчорашнім днем, за минулу добу зростання склало 210 випадків", - йдеться в повідомленні.

Також збільшилася кількість нових жертв за добу: якщо вчора таких було 34, то сьогодні вже 43. Загальне число летальних випадків в країні зросло до 34 448 осіб. Усього одужали і виписалися з лікарень до 179 455 осіб.

Читайте також: Коронавірус втрачає свою силу, вважає топовий італійський лікар

Нагадаємо, 3 червня Італія відкриває кордони для туристів, які є громадянами країн Євросоюзу та Шенгенської зони. Тепер вони зможуть в'їжджати в країну без необхідності проходження 14-денного карантину.

Раніше прем'єр-міністр Джузеппе Конте заявив, що поступове повернення до нормального життя попередить другу хвилю COVID-19 в Італії.

4 травня в країні запустили громадський транспорт, почали працювати деякі компанії і заводи. Також в країні відкрили парки для прогулянок, ресторани працюють в режимі "на виніс".

15 червня в країні набув чинності фінішний пакет послаблень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі