Шахтарі перекрили Хрещатик і встановили намет під Міненерго

Фото Відео Доповнено
Поділитися
Шахтарі страйкують, щоб глава Міненерго Демчишин був відправлений у відставку.

Під будівлею Міністерства енергетики та вугільної промисловості України в Києві після 16.00 сталася бійка під час встановлення намету біля будівлі Міненерго.

Як повідомляють кореспонденти з місця подій, коли шахтарі почали встановлювати намет, чоловік з рацією намагався їм перешкодити. В кінцевому підсумку його виштовхали і палатка була встановлена.

В даний час частина мітингувальників-шахтарів стоїть біля намету і стукають касками. Інша частина мітингувальників перекрила Хрещатик, встановивши посеред дороги сміттєвий бак з написом "Шахтарський люстратор", повідомляє "РБК-Україна".

Голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив, що вночі на чергуванні під будівлею Міністерства енергетики та вугільної промисловості залишиться група шахтарів шахти Дніпровської. При цьому на 23 квітня він обіцяє більш численний мітинг шахтарів під Верховною Радою.

Пізніше шахтарі заблокували рух. У МВС заявили, що грубих порушень громадського порядку з боку мітингувальників не зафіксовано.

Читайте також: Делегація шахтарів вирушила на переговори в Кабінет міністрів

21 квітня шахтарі освистали міністра енергетики Володимира Демчишина під час виступу на з'їзді шахтарів. Цілий день 22 квітня мітингувальники ходять по центру Києва з закликами відправити Демчишина у відставку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі