Слідчий київської поліції погорів на хабарі

Поділитися
Слідчий київської поліції погорів на хабарі Слідчого взяли на гарячому © Ольга Варченко / Facebook
Поліцейський вимагав у підозрюваного гроші, погрожуючи ініціювати арешт його майна.

Слідчого одного з райвідділів поліції Києва затримали за підозрою у вимаганні й отриманні хабара. Підозрюваного взяли на місці злочину – у момент передачі йому 2000 доларів, повідомила перша заступниця директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко у вівторок, 5 листопада.

За даними слідства, поліцейський погрожував підозрюваному ініціювати арешт його майна, що выдповыдно до санкції інкримінованої йому статті, підлягає конфіскації на користь держави. В якості альтернативи слідчий запропонував дати йому 3000 доларів. При передачі другої частини хабара його затримали.

Підозрюваному інкримінують ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу (неправомірна вигода). Якщо його провину буде доведено в суді, поліцейському загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічною забороною займати певні посади.

Операцію провели слідчі ДБР за оперативної підтримки Головного управління з боротьби з корупцією й організованою злочинністю СБУ та Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції і під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури.

На початку жовтня ДБР затримало в Житомирській області поліцейського, підозрюваного в торгівлі наркотиками. За даними слідства, начальник одного з секторів протидії наркозлочинності обласного управління поліції організувала розповсюдження наркотиків на території одного з районів Житомирської області: продавав наркотики і сировину розповсюджувачам для подальшої реалізації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі