"Слуга народу" Дубінський з сім'єю володіє 24 квартирами і 17 автомобілями — "Наші гроші"

Поділитися
"Слуга народу" Дубінський з сім'єю володіє 24 квартирами і 17 автомобілями — "Наші гроші" Дубинський вважає, що причиною всьому "пролетарська заздрість" © Слуга народу Facebook
Дубінський стверджує, що своє майно заробив "журналістським талантом"

Депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський, екс-ведучий викривальної програми "Гроші" на "1+1", подасть декларацію в 2020 році. Раніше, після обрання у Верховну Раду, депутат відмовився оприлюднити декларацію, оскільки це не було обов'язковим. таке рішення привернуло увагу розслідувачів.

На думку розслідувачів "Наших грошей" на Bihus.Info, декларацію депутат не став подавати через досить великих обсягів майна, що підлягає декларуванню. Журналісти програми перерахували те, чим володіє Дубінський і його сім'я, передає Українська правда.

Народний депутат фракції "Слуга народу", екс-журналіст Олександр Дубінський, його дружина і його мати володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями.

Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів.

Центрвиборчком вимагає від новообраних кандидатів у народні депутати заповнити електронні декларації.

Водночас, Національне агентство з питань запобігання корупції дозволяє нардепам оприлюднити декларацію за минулий рік 1 квітня 2020 року.

Розслідувачка Олена Козаченко вважає, що Дубінський відмовився показати свої статки одразу після обрання нардепом через велику кількість автівок і нерухомості, яким володіє він, його дружина і його мати.

Журналістка з'ясувала, що протягом 5 років він купив 10 автомобілів, 7 із них – марки Mercedes Benz.

Крім того, у його матері за останні 5 років з'явилося 7 автівок, серед яких найдорожча – Maserati Coupe Cambiocorsa.

"Гараж" своєї мами нардеп пояснив тим, що "мама любить швидкість".

В 2014 році Дубінський придбав дві квартири по 100 тисяч доларів у пентхаусі 5-зіркового Fairmont Grand Hotel на Подолі.

У Київській області нардеп володіє шістьма земельними ділянками із заміським будинком.

Також є в нього будинок у Солом'янському районі Києва, квартира в елітному ЖК "Французький квартал" на Печерську і квартира на Теремках.

Нажиту нерухомість пояснює своїм "журналістським талантом".

Крім того, 7 квартир, більшість з яких знаходиться поруч із квартирами чоловіка, записані на його дружину. За 3 роки вона вклала у нерухомість 300 тисяч доларів.

Іще 19 об'єктів нерухомості загальною вартістю близько мільйона доларів оформила на себе за 4 роки мати нардепа.

Журналісти відзначають, що значна частина нерухомості з'явилася у матері напередодні парламентських виборів. Зокрема, квартира на 100 кв.м на Подолі та 5-кімнатна квартира в центрі столиці.

Передбачається, що депутат повинен також відповісти на питання - чи здаються квартири і автомобілі в оренду, чи сплачуються податки та ін.

Дубінський, який називає себе "безсеребреником", відреагував на розслідування, зазначивши, що все майно придбав до виборів.

Раніше стало відомо, що депутат Олександр Дубінський не зважився просувати свій законопроект про загальнодержавний збір на обмін готівкової валюти. За його словами, реакція суспільства виявилася вкрай негативною.

Заступник голови парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності та з питань податкової і митної політики Олександр Дубинський (фракція "Слуга народу") відкликав свій законопроект, яким пропонувалося ввести загальнодержавний збір на обмін готівкової валюти для розвитку спорту.

Про це він повідомив в соцмережах, зазначивши, що причиною такого рішення стала вкрай негативна реакція на ініціативу з боку його передплатників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі