Статистика хворих на коронавірус в Україні знову нижча за 500 нових випадків за добу

Поділитися
Статистика хворих на коронавірус в Україні знову нижча за 500 нових випадків за добу За добу коронавірус підтвердили у 458 українців
Ситуація залишається складною у п'яти областях країни і Києві.

Станом на неділю, 7 червня, кількість заражених коронавірусом в Україні досягла 26 999 осіб, за добу інфікування підтвердили у 485 українців. Загалом від ускладнень COVID-19 в Україні померли 788 людей, та ще 11 812 – одужали, свідчать дані електронної карти Ради національної безпеки і оборони України.

Найбільше нових випадків зараження зафіксовано у Львівській (68), Чернівецькій (54), Київській (36), Рівненській (32) і Харківській (29) областях. У столиці за добу діагноз підтвердили у 43 киян.

Читайте також: У США створили вакцину від коронавірусу

Нагадаємо, за останні кілька днів показник смертності від коронавірусу в Україні зріс на 0,5%. Станом на 3 червня в Україні показник захворюваності на COVID-19 становив 59,3 на 100 тисяч населення. Показник летальності –3%. Для порівняння, показник летальності станом на 30 квітня становив 2,5%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі