Суд повернув паспорт ексголові СБУ, обвинуваченому у штурмі Майдану

Поділитися
Суд повернув паспорт ексголові СБУ, обвинуваченому у штурмі Майдану 26 червня 2019 року Щеголєва відпустили під домашній арешт
Щеголєв перебував під вартою з 21 серпня 2015 року.

Шевченківський суд Києва 20 листопада повернув паспорт громадянина України колишньому начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області Олександру Щеголєву, який є підозрюваним в організації силового штурму Майдану 18 лютого 2014 року. Про це повідомила адвокат сімей Небесної Сотні Марина Ліліченко, передає "Громадське радіо".

За її словами, суд повернув Щеголєву український паспорт, але не повернув закордонний. Але при цьому підозрюваний може виїхати в країни СНД.

25 жовтня повідомлялося, що суд скасував домашній арешт Щеголєву - суд відпустив його під особисте зобов'язання. Вимогу про зміну запобіжного заходу захист обвинуваченого аргументував необхідністю виїзду за межі України з метою лікування. Запобіжний захід діє до 23 грудня включно.

З 21 серпня 2015 року по 26 червня 2019 року Щеголєв перебував під вартою, потім йому пом'якшили запобіжний захід, відправивши під домашній арешт.

Раніше генпрокурор Руслан Рябошапка повідомив про те, що у справі про розстріли на Майдані пропало два тома доказів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі