Суд відправив під домашній арешт члена "Єдиної Росії" з окупованого Севастополя

Поділитися
Суд відправив під домашній арешт члена "Єдиної Росії" з окупованого Севастополя Кучерявого затримали минулого тижня © СБУ
Запобіжний захід Ігорю Кучерявому обрав Херсонський міськсуд.

Херсонський міський суд відправив під цілодобовий домашній арешт члена партії "Єдина Росія" з окупованого Севастополя Ігоря Кучерявого, повідомила прокуратура АР Крим. Запобіжний захід обрали у вівторок, 10 грудня.

"Сьогодні, 10 грудня 2019 року, Херсонський міський суд задовольнив клопотання прокуратури АР Крим та обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному громадянину України, члену "Севастопольської регіональної політради партії"Єдина Росія", – йдеться в повідомленні.

Служба безпеки затримала Ігоря Кучерявого при перетині адмінкордону з анексованим Кримом. Кучерявий хотів отримати український закордонний паспорт. Спочатку його відпустили після бесіди, так як не було процесуального затримання.

Невдовзі Кучерявому вручили підозру за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Суд також постановив вилучити у Кучерявого особисті речі, які були у нього на момент перетину адмінмежі з анексованим півостровом.

У 2014 році Кучерявий був учасником громадської організації "Автоканал Севастополя" і активно сприяв російській окупації Криму. Затриманий також причетний до організації блокпостів у Севастополі та "охорони громадського порядку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі