Терористи "Біса" напали на виборчий штаб "прем'єра ДНР"

Поділитися
Терористи "Біса" напали на виборчий штаб "прем'єра ДНР" Терористи "Біса" напали на виборчий штаб «прем'єра ДНР»
"Виборча кампанія" у бойовиків у самому розпалі - після замаху на Губарєва і вбивства його заступника атакований офіс "прем'єра ДНР" Захарченка.

У Донбасі тривають конфлікти між різними терористичними угрупованнями, які тепер провокуються і "передвиборчою кампанією", що проводять ватажки "ЛНР" і "ДНР".

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

Зокрема, в "ДНР" зафіксовано напад підрозділу бойовиків, підпорядкованих ватажку терористів Ігорю Безлеру ("Бісу") на "виборчий штаб" нинішнього "прем'єра ДНР" Олександра Захарченка.

Крім того, за інформацією Тимчука, керівництво "ДНР" розіслало розпорядження командирам своїх підрозділів з вимогою "підвищити мобільність" груп бойовиків за рахунок їх оснащення автотранспортом. "Підвищення мобільності" відбувається за рахунок вилученого в населення особистого автотранспорту.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", угруповання Безлера конфліктує з керівництвом "ДНР", конкуруючи за канали зв'язку з Москвою для отримання "адресної допомоги".

Як відомо, керівництво "ДНР" призначило на 2 листопада "парламентські вибори" на окупованих територіях Донецької області. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі