ТОП-200 українських шкіл за результатами ЗНО очолили ліцеї Львова та Києва

Поділитися
ТОП-200 українських шкіл за результатами ЗНО очолили ліцеї Львова та Києва Близько 30% кращих шкіл країни, за даними рейтингу, зосереджені в столиці © lisafx / Depositphotos
У рейтинг потрапили 167 шкіл з обласних центрів та Києва і 33 навчальних заклади з райцентрів і міст обласного значення .

Перші місця в рейтингу шкіл за результатами, які їх випускники продемонстрували на зовнішньому незалежному оцінюванні, посіли навчальні заклади Львова і Києва. Традиційний щорічний ТОП-200 опублікував портал "Освіта.ua". Укладачі рейтингу врахували середній бал ЗНО та кількість складених тестів на школу. У більшості навчальних закладів з ТОП-200 тести успішно склали 100% випускників.

Перше місце в рейтингу посів Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Івана Франка. На другому, третьому і четвертому місцях розмістилися три київських ліцеї, на п'ятому – університетський ліцей Дніпра.

Зазначимо, що з 200 навчальних закладів у рейтингу абсолютна більшість – 167 – розташовані в обласних центрах, у тому числі, 62 – в столиці.

Раніше в МОН назвали ТОП-5 вишів, які обирають абітурієнти, а також ТОП-10 спеціальностей з найвищими прохідними балами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі