Трамп анонсував відставку одного зі своїх радників

Поділитися
Трамп анонсував відставку одного зі своїх радників Трамп подякував за роботу Хассета © The White House / Flickr
Президент США пообіцяв назвати ім'я того, хто замінить Кевіна Хассета, після повернення в Штати.

Радник з економічних питань президента США Кевін Хассет незабаром покине свою посаду, повідомив Дональд Трамп в Twitter. За словами президента США, він назве ім'я наступника Хассета, коли повернеться в Сполучені Штати.

"Кевін Хассетт, який зробив таку велику роботу для мене і адміністрації, скоро піде. Його дуже талановита заміна буде названа, як тільки я повернуся в США. Я хочу подякувати Кевіна за все, що він зробив - він справжній друг!", - написав Трамп.

Нагадаємо, 29 травня про свою відставку заявив спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідував втручання Росії у вибори президента США 2016 року. Він зазначив, що закриває офіс і "повертається до приватного життя".

Нагадаємо, 18 квітня Мін'юст опублікував 448-сторінкову версію доповіді спецпрокурора Мюллера. Розслідування тривало близько двох років. Мюллер прийшов до висновку, що Росія втручалася в американські президентські вибори 2016 року, однак доказів змови між штабом Трампа і РФ немає. При цьому, певні рядки і цілі абзаци тексту були заретушовані. У цьому зв'язку демократи в Палаті представників, які ведуть паралельне розслідування у цій справі, виступили з вимогою до Мін'юсту надати їм невідредагований текст.

Детальніше про звіт Мюллера читайте в статті Олександра Хари "Чи вислизнув Трамп із-під ковпака Мюллера?" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі