Біля АП відбувся мітинг інвесторів більше 20 житлових комплексів корпорації Укрбуд

Фото
Поділитися
Мітинг був організований у зв'язку з повною зупинкою будівництва ЖК і перенесенням термінів введення в експлуатацію об'єктів.

Інвестори звертаються до президента з проханням невідкладно особисто долучитися до врегулювання кризової ситуації. Серед учасників мітингу інвестори, ветерани АТО, переселенці, громадяни іноземних держав, багатодітні сім'ї та інваліди.

Учасники акції підготували звернення і просять президента створити робочу групу при Раді національної безпеки і оборони за участю представників органів влади, Української державної будівельної корпорації "Укрбуд", ТОВ "Укрбуд Девелопмент", ТОВ "ФК "Житло-Капітал" та представників ініціативної групи інвесторів. Ця робоча група має розробити план по виходу з кризової ситуації, а також відновлення будівництва житлових комплексів.

Під час акції інвестори принесли в Офіс Президента свої тапочки і залишили їх там, адже обіцяного УкрБуд житла у інвесторів все ще немає.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі