У "Азові" обурені "відмовою" США їх тренувати

Поділитися
У "Азові" обурені "відмовою" США їх тренувати "Азов" обурений відмовою Конгресу США допомоги © Полк "Азов"/Facebook
На даний момент факт прийняття поправки, про що бадьоро поспішив відрапортувати конгресмен Джон Кон'єрс, не підтверджується - в законі немає жодних згадок про полиці "Азов".

Полк спецпризначення "Азов" обурений рішенням Палати представників США, інформація про якого відсутня на сайті Конгресу, нібито заборонити американським військовим тренувати бійців полку.

Про це йдеться в заяві "Азова" на Facebook.

"10 червня Палата представників США прийняла поправку за ініціативою конгресменів Джона Коньерса і Теда Йохо в законопроект "Про витрати на оборону до 2015 року": Азову не буде надана тренувальна підготовка, а Україні не нададуть ПЗРК", - йдеться в повідомленні "Азова".

"Рішення по Азову стало можливим після того, як конгресмени звинуватили полк в неонацизмі, фашизм і порівняли українських патріотів з ісламськими фундаменталістами", - зазначили в батальйоні.

"Ми вкрай здивовані і обурені такими заявами. Наш полк завжди стояв на позиціях патріотизму і ніколи не апелює ні до яких інших світових ідеологічних течій", - сказано в заяві.

ЗАЯВА ПОЛКУ АЗОВ З ПРИВОДУ УХВАЛИ ПАЛАТИ ПРЕДСТАВНИКІВ США10 червня Палата Представників США ухвалила правку з ініціат...

Posted by Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка on 12 Червень 2015 р.

У п'ятницю, 12 червня, на сайт конгресмена-демократа Джона Коньерса з'явилася інформація про те, що і конгресмена-республіканця Теда Його ініціативи нібито прийняті поправки до законопроекту HR 2685 "ПРО витрати на оборону до 2015 року". Зокрема, в документі йдеться про відмову Конгресу США надавати Україні ПЗРК і тренувати полк "Азов", який конгресмен називає "неонацистським".

Разом з тим, на сайті Конгресу США до даного моменту відсутня інформація про прийняття таких поправок. Документ HR 2685, в якому йдеться про допомогу Україні і немає згадок про "Азові", значиться на сайті американського Конгресу як такий, який ще не прийнято ("unfinished business" – ред.).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі