У ДБР остаточно визначилися, чи були і що робили на каналі "Прямий"

Поділитися
У ДБР остаточно визначилися, чи були і що робили на каналі "Прямий" У бюро все ж визначилися, де були і що робили © antikor.com.ua
Конкретизувати, які саме слідчі дії проводилися на телеканалі, у бюро відмовилися.

Державне бюро розслідувань (ДБР) у понеділок, 1 липня, все ж проводило слідчі дії у приміщеннях телеканалу "Прямий", повідомляє прес-служба бюро на сторінці в Facebook.

"У зв'язку зі значним суспільним резонансом повідомляємо наступне. Державним бюро розслідувань сьогодні проводяться слідчі дії в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо купівлі-продажу телеканалу "Прямий"", - йдеться у повідомленні.

Конкретизувати, які саме слідчі дії проводилися на телеканалі, у бюро відмовилися, пославшись на таємницю досудового розслідування. Однак наголосили на тому, що усі вони "проводяться виключно в межах чинного законодавства".

Нагадаємо, раніше колишній заступник голови адміністрації засудженого за держзраду експрезидента Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму Facebook повідомив, що детективи бюро проводять на каналі обшуки та вилучення документів у межах справи про відмивання коштів та легалізацію акцій телеканалу через кіпрський офшор.

За словами Портнова, який є заявником по справі, у слідства існують підозри щодо зловживання п'ятого президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканалу.

У Держбюро розслідувань ситуацію тривалий час не коментували, своєю чергою "Прямий" повідомляв про те, що телеканал добровільно передав документи представникам ДБР.

Згодом у ДБР повідомили ЗМІ, що не проводили обшуки і вилучення документів на телеканалі "Прямий", а інформація про обшуки, що тривають, нібито не відповідає дійсності. А вже за кілька годин на сторінці бюро у Facebook з'явився допис із повідомленням про те, що слідчі дії на телеканалі все ж проводилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі