У Держбюро розслідувань відхрестилися від обшуків на телеканалі "Прямий"

Поділитися
У Держбюро розслідувань відхрестилися від обшуків на телеканалі "Прямий" У Держбюро розслідувань стверджують, що не обшукували "Прямий" і не вилучали документи © depositphotos / heiko119
Вилучення документів на каналі також не проводилося, стверджують у бюро.

Державне бюро розслідувань (ДБР) не проводило слідчі дії у приміщенні телеканалу "Прямий", повідомили "РБК-Україна" у прес-службі бюро.

"Слідчими ДБР не проводилися обшуки і вилучення документів на телеканалі "Прямий"... Поширена у ЗМІ інформація про обшуки, що тривають, не відповідає дійсності", - заявили у прес-службі ДБР.

Раніше колишній заступник голови адміністрації засудженого за держзраду експрезидента Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму Facebook повідомив, що детективи бюро проводять на каналі обшуки та вилучення документів у межах справи про відмивання коштів та легалізацію акцій телеканалу через кіпрський офшор.

Своєю чергою "Прямий" повідомляв про те, що телеканал добровільно передав документи представникам ДБР.

Нагадаємо, наприкінці червня народний депутат, голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар повідомила, що Петро Порошенко готовий купити телеканал "Прямий" у Володимира Макеєнка, якщо у того "виникнуть проблеми".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі