У двох містах ввели карантин у школах

Поділитися
У двох містах ввели карантин у школах Карантин у школах триватиме до 4-5 лютого © Журнал Житомира
У Житомирі та Кропивницькому припинено навчальний процес у зв'язку з ростом захворюваності на грип та ГРВІ.

У Житомирі та Кропивницькому навчальний процес у школах і дитсадках перерваний у зв'язку з підвищенням рівня захворюваності на ГРВІ та грип. У Кропивницькому профілактичні канікули тривають з 18 січня і подовжені до 4 лютого.

Почали закривати окремі класи у школах Тернопільської області. З 27 січня закриті на карантин дитсадки і школи в Житомирі.

Разом з цим карантин вводиться в ПТУ, культурно-спортивному центрі, спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з футболу "Полісся", спеціалізованих мистецьких навчальних закладах. У той же час у відомстві додали, що введення карантину не стосується вищих навчальних закладів – вони міськраді не підпорядковуються.

У Житомирській області з початку епідсезону шість осіб померли від грипу A (H1N1). Останній летальний випадок зафіксовано 20 січня.

Як повідомлялося, з початку епідсезону від ускладнень, викликаних грипом, померли 11 осіб. Про симптоми грипу та як вберегтися від захворювання читайте в нашому матеріалі "Сезон грипу 2019-2020 в Україні: симптоми і профілактика захворювання".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі