У Генпрокуратурі повідомили про затримання ексголови "ЦВК ДНР"

Поділитися
У Генпрокуратурі повідомили про затримання ексголови "ЦВК ДНР" Лягін проводив так званий "референдум ДНР" © Юрій Луценко / Facebook
Роману Лягіну інкримінується державна зрада.

Генеральна прокуратура і Служба безпеки України затримали колишнього голову "центральної виборчої комісії ДНР" Романа Лягіна, який організував у травні 2014 року незаконний "референдум". Про це повідомив сьогодні на своїй сторінці в Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

"... затримали керівника "центральної виборчої комісії ДНР", який у травні 2014 року організовував і проводив так званий "референдум ДНР". Громадянину Лягіну інкримінується державна зрада", - написав генпрокурор.

У березні в Службі безпеки спростували інформацію про те, що Лягін нібито здався за програмою спецслужби "На тебе чекають вдома". Повідомлялося, що справа щодо заочного обвинувачення Лягіна у держзраді розглядається в суді.

У 2014 році Лягін очолив "ЦВК ДНР", також він був так званим "міністром праці та соціальної політики ДНР". У квітні 2016 року через конфлікт з Олександром Захарченком, який на той момент був ватажком "ДНР", відправлений у "відставку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі