У Харкові невідомі "замінували" готель, аеропорт і торгові центри

Поділитися
У Харкові невідомі "замінували" готель, аеропорт і торгові центри У Харкові масово "замінували" об'єкти цивільної інфраструктури © ДСНС України
У переддень голосування в другому турі президентських виборів масове "мінування" ТЦ фіксувалося у столиці.

У Харкові невідомі повідомили про "замінування" міжнародного аеропорту, двох торговельних центрів і бізнес-готелю, повідомляє прес-служба відділу комунікації Національної поліції у Харківській області.

Близько 13:00 у неділю, 21 квітня, правоохоронці отримали повідомлення про "закладення вибухівки у міжнародному аеропорту, бізнес-готелі на проспекті Незалежності, торговельних центрах по вулиці Сумській та Героїв Праці".

За адресами виїхали працівники слідчо-оперативних груп і спеціалісти-вибухотехніки. Зараз триває огляд приміщень та прилеглої території.

Читайте також: Другий тур виборів президента України: онлайн-трансляція

Зазначимо, у переддень голосування в другому турі виборів президента 21 квітня у Києві невідомі "мінували" 18 торговельних центрів. Рятувальники провели евакуацію покупців і персоналу ТЦ "Гулівер".

Загалом, у "день тиші" 20 квітня поліція отримала і зареєструвала понад 260 повідомлень про порушення виборчого законодавства, відкрито одне кримінальне провадження.

Докладніше про порушення виборчого законодавства читайте у статті Михайла Каменєва "День тиші: досить мовчати" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі