У Харкові стріляли в кримінального авторитета і колишнього "оплотівця" — ЗМІ

Поділитися
У Харкові стріляли в кримінального авторитета і колишнього "оплотівця" — ЗМІ Стрілянина сталася біля одного із супермаркетів © ГУ НП у Харківській області
За даними місцевих ЗМІ, це не перший замах на Георгія Ісакова.

У Харкові 25 жовтня двоє невідомих відкрили стрілянину, в результаті якої один чоловік загинув, ще один отримав поранення. Як передає місцеве видання 057.ua, напад вчинили на кримінального авторитета Георгія Ісакова по кличці "Жора".

Зазначено, що це не перший замах на Ісакова. Його вже намагалися вбити в 2016 році. Постраждалий Георгій Ісаков раніше був учасником організації "Оплот".

Спочатку "Оплот" був бійцівським клубом, який надалі став проросійською організацією. "Оплот" займався організацією "тітушок" під час Революції Гідності. Крім того, організація сприяла створенню в 2014 році так званої "Харківської народної республіки". Пізніше у "Оплоту" були зв'язки з підтримуваними Росією незаконними збройними формуваннями "ДНР" і "ЛНР".

Як повідомлялося, в Харкові біля одного з супермаркетів невідомі почали стрілянину, результаті стрілянини один чоловік загинув, ще один постраждав. У місті оголосили операцію "Сирена" для розшуку і затримання зловмисників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі