У Харкові "втомився" автомобільний міст

Фото
Поділитися
Постраждалих унаслідок обвалення частини мосту немає.

У Харкові вранці у неділю, 25 серпня, обвалився автомобільний міст, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

О 8:46 ранку правоохоронці отримали повідомлення про обвалення однієї сторони мосту від ринку "Лоск" в бік селища Пісочин. Для перевірки інформації на місце виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Новобаварського відділу поліції.

"Інформація знайшла своє підтвердження. Постраждалих осіб не має. Рух транспорту перекрито", - наголошують правоохоронці. Нині інформацію зареєстровано у відділі поліції, встановлюються обставини події.

У держбюджеті на 2018 року було передбачено понад 11,5 млрд гривень спеціальної субвенції на ремонт доріг місцевого значення. За рахунок цих коштів планувалося відновити 1,8 тисяч км автодоріг загального користування місцевого значення, 689 погонних метрів мостів і 2,7 млн кв. м вулиць і доріг комунальної власності.

Проте на капітальний ремонт доріг спрямовано лише чверть коштів субвенції. При цьому якість виконання ремонтних робіт у багатьох випадках була вкрай низькою. Докладніше читайте у статті Юлії Самаєвої "Децентралізоване бездоріжжя" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі