У Києві обстріляли позашляховик і вбили трирічну дитину

Фото
Поділитися
У столиці введено оперативний план "Сирена".

У Києві невідомі обстріляли позашляховик Range Rover і вбили малолітнью дитину. Інцидент стався на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської близько 17:00 неділі, 1 грудня. У столиці введено оперативний план "Сирена".

За даними Telegram-каналу The_Newsroom, правоохоронці припускають, що хлопчика, якому було 3,5 роки, застрелили під час замаху на його батька. Зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі Lexus.

Видання "Інформатор. Київ" повідомляє, що куля пробила скло двері автомобіля біля водійського місця. За кермом Range Rover був чоловік у крові, ймовірно, його поранили.

У поліції повідомили, що невідомий чоловік стріляв у громадянина С. і влучив у дитину. Хлопчик помер у кареті швидкої допомоги.

На місце злочину прибули слідчо-оперативні групи столичного і Шевченківського районного управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи. Правоохоронці спілкуються зі свідками й оглядають прилеглу до місця злочину територію, встановлюють наявність камер відеоспостереження, які могли зафіксувати злочин і злочинців. Місце вбивства оцеплено.

Кримінальне провадження зареєстровано за ст 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

24 травня 2017 року на Харківському шосе в Києві застрелили байкера Юрія Калініченка. Вбивця під'їхав на автомобілі до мотоцикліста, який стояв на червоний сигнал світлофора, двічі вистрілив у нього і зник з місця злочину. Калініченко помер до прибуття медиків.

За підозрою у вбивстві поліція розшукувала Дмитра Слепченка, віце-чемпіона світу з боротьби сумо. Через день після вбивства Слепченко здався поліції. Суд спершу заарештував його. Але незабаром судово-психіатрична експертиза вывила у підозрюваного ознаки депресивного розладу, і борця помістили до психіатричної лікарні. У листопаді 2019 року суд приступив до розгляду справи про вбивство по суті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі