У Києві посилено безпекові заходи через масові акції

Поділитися
Рада сьогодні повинна розпочати розгляд у другому читанні законопроєкту про ринок землі.

У Києві правоохоронці у четвер посилили безпекові заходи через проведення масових акцій під будівлями органів держвлади. Про це інформує відділ комунікації столичної поліції. Вказується, що поліцейські спільно з нацгвардійцями заступили на посилене чергування.

6 лютого у центрі міста анонсовано проведення декількох акцій. Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства й не порушувати громадський порядок.

Зазначимо, що Верховна Рада сьогодні повинна розпочати розгляд у другому читанні законопроєкту про ринок землі.

Як повідомляє "УНІАН", під Радою збираються учасники акції проти ухвалення закону про ринок землі, а під Офісом президента тим часом вимагають зустрічі з Володимиром Зеленським через цей закон. Учасники акції прийшли з прапорами "Свободи", "Національного корпусу", "Батьківщини", Аграрного союзу України.

13 листопада 2019 року депутати прийняли законопроєкт про ринок землі у першому читанні. Крім того, депутати запустили процедуру ліквідації Держгеокадастру, що спростить продаж землі в майбутньому.

Прийнятий законопроєкт є серйозним проривом у створенні ринку землі, але його відкриття має супроводжуватися застосуванням допоміжних заходів, які зроблять ринок максимально прозорим і ефективним. Важливо, щоб це додаткове законодавство було прийнято до відкриття ринку землі.

Станом на сьогодні все, що треба було змінити у законопроєкті до другого читання, не змінено, натомість створені нові ризики. Докладніше про правки у законопроєкт читайте в матеріалі Романа Головіна "Як мертвому поправки".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі