У Києві пройшов Різдвяний Кураж Базар

Фото
Поділитися
7 та 8 грудня у Києві пройшов Різдвяний Кураж Базар в Grand Kurazh Hotel.

У "п'ятизірковому готелі" гості могли придбати подарунки для рідних, а також загадати бажання у Санта-Клауса чи Bad Santa, відправити листи близьким через пошту Кураж Базару. Були організовані майстер-класи з розпису пряників, фудкорти, перегляд фільмів і виступ оркестру.

В ролі Bad Santa виступив Павло Зібров, Олена Гудкова разом зі снігуронькою Монро, Гарік Корогодський, група Агонь, Дмитро Дір, Андрій і Тимур Трушковські, Анатолій Анатоліч.

"Різдвяний кураж - це перший передвісник прийдешнього Нового Року і це останній захід в році, тому для нас він особливо святковий. Це місце, в якому ми зібрали всі різдвяні активності, які хотіли б бачити на крутому святі для своєї родини і близьких людей. Для нас Різдвяний Кураж Базар - це завжди благодійний проєкт, тому що під Різдво прийнято загадувати бажання, прийнято ділитися радістю. В цьому році ми надихнулися фотопроєктом про онкохворих дітей в Америці, які проходили хіміютерапію, лікування, і їм робили класні фотографії. Ми вирішили втілити ідею в Україні. Цей фотопроєкт про мрії і фантазії дітей. Ми обговорили з Олею Кудіненко проєкт ще влітку, і коли настав час вибору благодійного реципієнта в цьому році, зрозуміли, що хочемо допомогти Таблеточкам", - розповідає засновниця Кураж Базару Алена Гудкова.

Цього року Кураж Базарі збирав 330 тисяч гривень для фонду Таблеточки. З них 270 тисяч - на річне утримання регулярного комунікативного клубу для підлітків. Це допоможе знизити рівень стресу у підлітків та їх сімей після лікування або трансплантації, пом'якшити соціальну адаптацію і відновити соціальні зв'язки дітей. А також 60 тисяч гривень для кінозалів в двох онковідділеннях Охматдиту - в стаціонарі і відділенні трансплантації кісткового мозку.

7 грудня для гостей Кураж Базару, ONUKA спільно з Малим театром представила святковий вертеп Про щастя і готових грошах. Захід традиційно відбувався на ВДНГ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі