У Києві відкрилася фотовиставка, присвячена вимушеним переселенцям

Фото
Поділитися
Автор фотографій Максим Дондюк розповів про сім проектів, які працюють в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

У Центрі сучасного мистецтва М-17 у Києві відкрилась виставка фотохудожника Максима Дондюка "Минуле. Сучасне. Майбутнє. Будуючи життя після переселення". Виставка розповідає історії людей, які були вимушені покинути свої домівки через конфлікт на сході України, а також тих, хто допомагає переселенцям розпочати нове життя на новому місці. Фотограф своїми кадрами розповів про сім проектів, які здійснюють Ініціативи Інфраструктурної Програми для України в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Наразі на території цих областей німецькою компанією GIZ, що діє за дорученням Уряду Німеччини, здійснюється близько 800 проектів, націлених на інтеграцію вимушено переміщених осіб. Виставка триватиме до 11 лютого.

Раніше Нацбанк оцінив втрати економіки України від конфлікту в ОРДЛО.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі