У Львівській області розпочалися українсько-американські військові навчання

Поділитися
У Львівській області розпочалися українсько-американські військові навчання
Сценарій навчань заснований на легенді про територіальний конфлікт між умовними державами Фогленд і Візірленд за провінцію "Яворів".

Українсько-американські командно-штабні навчання "Репід трайдент-2013" стартували на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ України у Львівській області.

Як повідомляє прес-група навчань, цей захід є одним з найбільших у сфері міжнародного військового співробітництва у поточному році в Україні. Сценарій навчань заснований на легенді про територіальний конфлікт між умовними державами Фогленд і Візірленд за провінцію "Яворів". Миротворці повинні врегулювати цей озброєний конфлікт і розмежувати воюючі сторони шляхом проведення блискавичної аеромобільної операції з використанням багатоцільових вертольотів і транспортної авіації.

Під час навчань планують використовувати майже 700 одиниць озброєння і понад 100 автомобілів і бойових машин. У навчаннях представлені українські військові - понад 600 солдатів і офіцерів.

Також у Львівську область прибутли 124 військовослужбовці зі США. Всього у навчаннях задіяні майже 1300 військових з 19 країн.

Керують навчаннями перший заступник командира 8 армійського корпусу Сухопутних військ генерал-майор В'ячеслав Назаркін та офіцер командування Сухопутних військ збройних сил США у Європі полковник Альфред Рензи. Навчання триватимуть два тижні. !zn

Читайте також:

Янукович схвалив допуск іноземних військ для навчань в Україні

Китай і Росія почали найбільші спільні військово-морські навчання

У Севастополі відкрили тренувальний центр по боротьбі з піратами

Світові військові витрати у 2012 році скоротилися, в Україні - зросли

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі