У Маріуполі обрали запобіжні заходи підозрюваним у побитті прикордонників

Поділитися
У Маріуполі обрали запобіжні заходи підозрюваним у побитті прикордонників Затримані підозрюються у хуліганстві © Прокуратура Одеської області / Facebook
Одного відправили під варту з правом застави, а другого - під цілодобовий домашній арешт.

У Маріуполі суд обрав запобіжний захід підозрюваним у заподіянні тілесних ушкоджень прикордонникам в одному з місцевих кафе. Як повідомив у Facebook прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко, одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю застави у 17 620 гривень, а іншому - цілодобовий домашній арешт.

Затримані підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб).

За словами Лисенка, прокуратура не згодна з рішенням суду щодо останнього з підозрюваних і готує апеляційну скаргу. Прес-секретар ГПУ також нагадав, що інцидент за участю затриманих стався 17 червня приблизно о 22:25. Підозрювані перебували на літньому майданчику кафе Red cups у ТРЦ "Порт Сіті", де разом з кількома іншими особами вчинили бійку, в ході якої завдали тілесних ушкоджень військовослужбовцям ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що між групою відвідувачів та охороною маріупольського закладу сталася сварка, внаслідок якої 34-річний військовослужбовець ДПСУ отримав перелом нижньої щелепи. Також тілесні ушкодження отримала й 30-річна військова. Екс-заступник і колишній в.о. голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська повідомила про те, що її знайомого побила охорона маріупольського кафе за прохання надати меню українською мовою.

20 червня зловмисників затримали, ними виявилися двоє хлопців 1999 року народження. Вони проходили стажування у службі охорони закладу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі