У МЗС назвали число українців, які лікуються від COVID-19 за кордоном

Поділитися
У МЗС назвали число українців, які лікуються від COVID-19 за кордоном Українці проходять курс лікування в Італії, Німеччині, Молдові та ОАЕ © www.pravda.com.ua
За кордоном одужали п'ятеро українських громадян, одна українка померла.

Станом на вечір неділі, 15 березня, курс лікування від COVID-19 за кордоном проходили шість інфікованих коронавірусом громадян України. П'ять українців уже одужали, одна громадянка померла, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Зокрема, двоє українців лікуються в Німеччині, ще двоє в Італії. По одному українському громадянину проходять курс лікування в Молдові та Об'єднаних Арабських Еміратах.

За час епідемії коронавіруса уряд здійснив евакуацію 170 громадян: 20 лютого в Україну були доставлені 45 осіб з Китаю, 12 березня – два пасажири круїзного судна Diamond Princess, 15 березня – 123 людини з Італії.

МЗC України / Facebook

Нагадаємо, увечері 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила про початок пандемії коронавірусу.

Того ж дня на засідання Кабінету міністрів було ухвалено рішення запровадити в Україні тритижневий карантин з 12 березня. У період дії карантину тимчасово призупиняється навчання у дошкільних закладах, школах та вишах, закриваються місця скупчення людей (торгові центри, кінотеатри тощо), забороняються масові заходи чисельністю понад 200 осіб.

14 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про протидію коронавірусу, яким передбачено закриття пунктів пропуску на кордоні та тимчасову заборону в'їзду іноземців до України.

Офіційно в Україні діагностовано три випадки інфікування коронавірусом, два з них – у Чернівецькій області. Одна хвора – 71-річна жінка - померла.

Докладніше про боротьбу з коронавірусом у світі читайте в матеріалі ZN.UA "Світ у боротьбі з коронавірусом: як Україну та інші країни поступово затягує в глобальний карантин".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі