У МЗС повідомили про відсутність громадян України серед постраждалих під час теракту в Лондоні

Поділитися
У МЗС повідомили про відсутність  громадян України серед постраждалих під час теракту в Лондоні Українців серед постраждалих у Лондоні немає
Президент України та голова МЗС висловили свої співчуття постраждалим внаслідок теракту.

Серед постраждалих внаслідок терористичного акту в Лондоні українців немає, повідомляє консульська служба Міністерства закордонних справ України.

"Інфо поліції Лондона станом на 10:00. Українців серед постраждалих немає. Консул підтримує контакт з компетентними органами", - наголошується у повідомленні дипломатичного відомства у Twitter.

Свої співчуття постраждалим від теракту висловили президент України Петро Порошенко та міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Жахливий теракт у Лондоні. Сумуємо у ці важкі хвилини разом з усією Великою Британією", - написав Порошенко на своїй сторінці в Twitter.

При цьому Павло Клімкін наголосив на тому, що лондонський теракт був "боягузливим".

"Шокований боягузливим нападом на Лондон. Мої думки разом із жертвами та їхніми родинами. Україна продовжує разом із Великою Британією боротися проти тероризму", - написав він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі