У Новому Роздолі вдруге за тиждень виникли проблеми з опаленням

Поділитися
У Новому Роздолі вдруге за тиждень виникли проблеми з опаленням Ремонтники зі Львова виїхали до Нового Роздолу © Львівська міськрада
Опалювальний сезон у місті почався лише кілька днів тому.

У місті Новий Розділ Львівської області сталася чергова аварія на тепловій мережі, повідомила пресслужба Львівської міської ради. Прорив стався напередодні, однак тепло деяким жителям міста мали відключити сьогодні вранці.

"Маємо звернення від керівництва Новороздільської ТЕЦ - допомогти в пошуку і ліквідації пориву, який виник на тепловій мережі, діаметром 600 мм", - зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, 28 листопада, коли стало відомо про аварію, і в ніч на 29 листопада тепло до помешкань у Новому Роздолі подавали. Однак сьогодні зранку, після локалізації місця прориву, подачу тепла до будинків, які отримують теплопостачання по пошкодженій тепловій мережі, мали перекрити до моменту вирішення проблеми.

Згідно із повідомленням на сайті Львівської міськради, бригада ремонтників лише вранці 29 листопада виїхала до Нового Роздолу. Наразі невідомо скільки будинків залишиться без теплопостачання.

Зазначимо, що про повний початок опалювального сезону в Новому Роздолі, як і в Новояворівську, повідомили лише 27 листопада. При цьому 22 листопада в обох містах почали подавати теплоносій до будинків. Однак вже за чотири дні через прорив на теплотрасі у Новому Роздолі знову виникли проблеми з опаленням.

На початку жовтня з'ясувалося, що виробник теплової енергії в містах Новояворівськ і Новий Роздол Львівської області виявився не в змозі розпочати опалювальний сезон.

У 2018 році компанія "Гарант Енерго М" братів Дубневичів уклала контракт з АРМА про передачу в управління Новояворівської і Новороздільненської ТЕЦ. За цей період заборгованість двох ТЕЦ перед "Нафтогазом" зросла вдвічі: з 400 млн до 800 млн гривень. Через невиплату зарплат протягом п'яти місяців з ТЕЦ почали масово звільнятися працівники.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі