У Новому Роздолі знову проблеми з опаленням

Поділитися
Зазначимо, що опалювальний сезон у місті почався лише наприкінці листопада.

У Новому Роздолі Львівської області 80 будинків залишилися без теплопостачання через прорив на теплотрасі, повідомив "Нафтогаз тепло" у Facebook. Згодом у більшій частині будинків теплопостачання відновили.

"Порив на теплотрасі у Новому Роздолі: припинено подачу теплоносія орієнтовно до 80 будинків міста та об'єктів соціальної інфраструктури. Працівники ТОВ "Нафтогаз тепло" та підрядних організацій Нового Роздолу та області розпочали пошук місця витоку теплоносія та ліквідації аварійної ситуації", - йдеться у повідомленні.

Пізніше повідомили про те, що у 68 будинках теплопостачання відновили. Відновити теплопостачання у Новому Роздолі планують впродовж доби.

Читайте також: На Кіровоградщині через прориви трубопроводу без тепла лишилися 13 тисяч осіб

22 листопада у Новому Роздолі Львівської області, де відбувся зрив опалювального сезону, ліквідовано всі витоки на магістральному трубопроводі та почали подавати теплоносій до будинків. Також теплоносій з температурою +45С почав надходити в тепломережу 2-го мікрорайону у Новояворівську.

Нагадаємо, на початку жовтня з'ясувалося, що виробник теплової енергії в містах Новояворівськ і Новий Роздол Львівської області виявився не в змозі розпочати опалювальний сезон.

Пізніше НАК "Нафтогаз України", якому врешті передали ТЕЦ для управління, повідомив про критичну ситуацію в місті Новий Розділ Львівської області. Зазначалось, що через перебої в роботі ТЕЦ місто залишається без опалення, в ряді районів призупинено електропостачання.

"Новороздільська" та "Новояворівська" ТЕЦ належать Богдану і Ярославу Дубневичам, але в 2018 році підприємства були заарештовані і передані в управління АРМА.

Як встановило слідство, "Новояворівська ТЕЦ" та "Новороздільська ТЕЦ" отримували природний газ за пільговими цінами від НАК "Нафтогаз України" ніби для постачання тепла населенню, але в обсягах, що вдесятеро перевищували реальні потреби конкретних населених пунктів. В результаті цього державним інтересам завдано збитків на суму понад 1,4 млрд грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі