У параді в День Незалежності візьмуть участь 300 військових з 18 країн – Полторак

Поділитися
У параді в День Незалежності візьмуть участь 300 військових з 18 країн – Полторак 24 серпня центром Києва пройдуть військовослужбовці армій країн НАТО
В День Незалежності центром столиці пройдуть 4,5 тисячі українських військовослужбовців.

Крім українських військовослужбовців у параді в День Незалежності в Києві візьмуть участь представники армій 18 іноземних держав, переважно членів НАТО. Міністр оборони Степан Полторак повідомив, що в Києві очікують прибуття 300 військовослужбовців у складі іноземних делегацій.

"Ми очікуємо ще прибуття 18 іноземних делегацій з країн світу, які також братимуть участь у параді. Усього 300 військовослужбовців", - цитує Полторака прес-служба Міноборони.

Раніше Полторак заявляв, що участь у параді підтвердили представники 15 іноземних держав. Також повідомлялося, що на параді буде присутній радник президента США з національної безпеки Джон Болтон.

Минулого року в параді брали участь військовослужбовці з Британії, Грузії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, США та Естонії. Крім того, на параді були присутні заступник міністра оборони Британії, міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також очільник Пентагону Джеймс Мэттис.

Нагадаємо, 11 квітня президент України Петро Порошенко підписав указ "Про відзначення 27-ї річниці незалежності". Військовий парад відбудеться 24 серпня в Києві на Хрещатику та Майдані Незалежності. Безпосереднє керівництво підготовкою та проведенням заходу покладено на міністра оборони Степана Полторака.

Верховна Рада України ухвалила постанову "Про день незалежності України" 20 лютого 1992 року. Документом постановлено вважати 24 серпня Днем незалежності України і щорічно відзначати його як державне загальнонародне свято.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі