У поліції назвали дороги, де будуть розміщені радари

Поділитися
У поліції назвали дороги, де будуть розміщені радари З понеділка патрульні почнуть використовувати радари TruCam © МВС України
З 8 жовтня поліцейські з радарами почнуть працювати в Києві і на двох десятках трас у 13 областях.

У поліції оприлюднили список автомобільних доріг, на яких патрульні застосовуватимуть радари для фіксації порушень швидкісного режиму. З 8 жовтня, поліцейські з радарами TruCam чергуватимуть на проспектах Бажана і Перемоги в Києві, а також на автомобільних дорогах у Київській, Волинській, Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Чернівецькій, Чернігівській, Львівській, Одеській та Закарпатській областях.

Перелік трас було опубліковано на офіційній сторінці Патрульної поліції у Facebook увечері в неділю, 7 жовтня. До нього включили 21 автодорогу і два столичних проспекти.

Патрульна поліція/Facebook

У поліції запевнили, що в протягом першого тижня патрульні будуть використовувати TruCam в пілотному режимі, щоб водії звикли до нововведення. Радари мають бути встановлені під відповідними дорожніми знаками і поруч з патрульними автомобілями із увімкненими проблисоковими маячками синього кольору.

Нагадаємо, уряд анонсував введення контролю швидкості на українських автошляхах ще в липні цього року. Відповідне рішення було прийнято після трьох смертельних ДТП за участю маршруток у Миколаївській, Хмельницькій і Житомирській областях, що сталися в один день.

Як повідомлялося, в Україні з 1 січня дозволена швидкість руху в населених пунктах становить 50 км/год.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі